Wie is de afvaller in de Masked Singer?

Was IJskoning een Gentenaar of een Limburger? Op die vraag probeerden de speurders vrijdag in The masked singer nog altijd een antwoord te vinden. Het juiste antwoord: geen van beiden. De naar Antwerpen uitgeweken Oostendenaar Guga Baúl (35) werd enkel door Ruth Beeckmans ontmaskerd.

Wie viel er af bij de Masked Singer?

Het was vanavond al tijd voor de halve finale van The Masked Singer. Daarin moesten we nog afscheid nemen van één deelnemer die we dus niet terug zullen zien in de finale. Het masker viel af bij Schorpioen en onder dat masker zat opnieuw een internationale stem.

Wie is derde afvaller Masked Singer?

Zwetende Cycloop moet als derde ‘The Masked Singer’ verlaten: “Zo warm!” TVHet is zover: de allernieuwste afvaller van ‘The Masked Singer’ is bekend. Niemand minder dan Cycloop moet als derde de wedstrijd verlaten. Maar wie zat er achter dat donzige, gele masker?

Wie is schorpioen Masked Singer?

Heel wat fans denken in de richting van ex-K3’tje Klaasje Meijer. “Schorpioen is echt 100% Klaasje, dat is echt enorm duidelijk”, zegt een kijker. “Schorpioen is Klaasje Meijer.

Wie moest gisteren de Masked singer verlaten?

Aflevering 3 Vorige week moest Radijsje, alias Erik Van Looy,’The Masked Singer’ verlaten. De lege stoel naast Ruth, Julie en Andy wordt in deze show voor het eerst opgevuld door een mystery speurder. Vandaag doet ook een nieuwe deelnemer zijn intrede: Schorpioen.

Wie is er ontmaskerd bij The Masked Singer gisteren?

Speurders Karen Damen, Andy Peelman en Ruth Beeckmans werden versterkt door niemand minder dan mystery-speurder… Tinne Oltmans! Dat betekent meteen dat er nog een extra mysterie is opgelost, want Tinne is dus met zekerheid niét de BV die zich schuilhoudt achter het masker van topfavoriet Miss Poes.

Wie is radijsje?

Tijdens de tweede aflevering van ‘The Masked Singer’ werd de identiteit van dit vrolijke figuurtje geraden door het speurdersteam en de kijkers thuis. De identiteit van Radijsje bleek voor velen ook geen verrassing meer te zijn. Vrijwel iedereen wist het zeker: Erik van Looy is Radijsje.

Wie is er ontmaskerd bij The Masked Singer 2022?

Winnares Miss Poes ontmaskerd in ‘The Masked Singer’: “Veel mensen kenden mij nog niet” Het zit erop! De laatste deelnemers van ‘The Masked Singer’ hebben tijdens de finale-aflevering hun echte indentiteit onthuld. De winnares van de avond was topfavoriet Miss Poes.

Wie zit in Schorpioen?

Zijn plek wordt ingenomen door een nieuw personage: Schorpioen. Opnieuw voer voor speculatie, dus, met Astrid Coppens als een van de hoofdverdachten. Nadat Flamme Fatale de plek van Roos al innam, sluit vanavond nog een nieuw personage aan in The masked singer.

Wie is schorpioen Masked Singer 2022?

Klaasje Meijer (ex-K3) is de Schorpioen in The Masked Singer 2022 in België. Vanaf het moment dat dit personage haar intrede deed, werd haar naam al genoemd door kijkers. Toch was ze voor de speurders wekenlang een groot mysterie. In de halve finale werd ze ontmaskerd door Ruth Beeckmans en Julie Van den Steen.

Hoe kan ik de Mask singer terugkijken?

Kijk The Masked Singer live en terug Met NLZIET heb je alles van de Nederlandse tv in één app.

Wie moest gisteren de Masked Singer verlaten?